Μετακόμισε σε νέο σπίτι… μόνος του ο Γιώργος Παπανδρέου [εικόνες]

papandreou spitiΜακριά από το Καστρί, αλλά κυρίως μακριά από τους οικείους του. Μόνος του σε έναν παραθαλάσσιο συνοικισμό στο Μαραθώνα, απομονώθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να μετακομίσει και να κάνει νέα αρχή στη ζωή του. Για το λόγο αυτό ήδη έχει ξεκινήσει την νέα του ζωή του, στο δικό του σπίτι σε μια νεόκτιστη μεζονέτα 120 τ.μ., με δύο κρεβατοκάμαρες και μεγάλο μπαλκόνι που προσφέρει θέα στον Ευβοϊκό. Αυτό είναι το νέο καταφύγιό του.

ad2

Τα δημοσιεύματα θέλουν να αλλάζει πλήρως η ζωής του Γιώργου Παπανδρέου καθώς μετά από 26χρόνια κοινής συμβίωσης με την Άντα, το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει χωριστά. Φυσικά δημόσια δεν έχει παραδεχτεί κανείς από τους δύο το συγκεκριμένο σενάριο, όμως η μετακόμισή του ενισχύει τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο και την Άντα να αλλάζουν την ζωή τους.

Στην επιπλωμένη παραθαλάσσια μεζονέτα στα Δικαστικά, όπως ονομάζεται η περιοχή, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου βάζει τις βάσεις για μια εντελώς καινούρια καθημερινότητα, την οποία μπορεί να δείχνει κάποιες στιγμές ότι την απολαμβάνει, άλλες πάλι όμως φαίνεται να τον προβληματίζει. Ίσως ευθύνεται και το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα και κατά συνέπεια στη νέα του γειτονιά, εξαιτίας των συνεχών μετακινήσεών του στο εξωτερικό.

Το περασμένο Σάββατο επέστρεψε στα Δικαστικά έπειτα από ένα ταξίδι στην Γκόα, την άλλοτε «Γη της Επαγγελίας» για τους απανταχού χίπηδες και ρέιβερ.

Τη μεζονέτα, που είναι μέρος νεόκτιστου συγκροτήματος, το οποίο περιλαμβάνει τρεις ακόμα μεζονέτες και δύο διαμερίσματα, την ανακάλυψε μέσω φίλου του που παραθερίζει στα Δικαστικά. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε να τη νοικιάσει σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, η οποία δεν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ τον χρόνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ