Η κυβέρνηση "καταπίνει" αδιαμαρτύρητα τις προσβολές του Σόιμπλε

laiki enothta

«Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και «καταπίνει» αδιαμαρτύρητα την ειρωνεία και τις προσβολές του Σόιμπλε. Το χειρότερο είναι ότι καταπίνει αδιαμαρτύρητα την πολιτική των μνημονίων», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Αλέκος Καλύβης.

Αναλυτικά όλη η δήλωσή του:

Για μια ακόμη φορά το ΔΝΤ και το ευρωπαϊκό κατεστημένο ασκούν ένα μπαράζ εκβιασμών και απαιτούν νέα ακόμη μεγαλύτερη λεηλασία του ελληνικού λαού μέσα από το ασφαλιστικό, την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, τις δήθεν μεταρρυθμίσεις και το σχεδιαζόμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και «καταπίνει» αδιαμαρτύρητα την ειρωνεία και τις προσβολές του Σόιμπλε. Το χειρότερο είναι ότι καταπίνει αδιαμαρτύρητα την πολιτική των μνημονίων.

Φάνηκε ολοκάθαρα και στο Νταβός -από τον Μπάιντεν και την Λαγκάρντ μέχρι τον Σόιμπλε - ότι η διεθνής ολιγαρχία αντιμετωπίζει την κυβέρνηση Τσίπρα σαν το αγκιστρωμένο ψάρι .Αξιοποιεί την αξιολόγηση και τη συζήτηση για το χρέος σαν μοχλούς πίεσης για την εξασφάλιση νέων αντιλαϊκών μέτρων .

Δεν υπάρχει οδός διαφυγής από την κρίση εντός των μνημονίων. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα.

Η μόνη λύση είναι η κατάργηση των μνημονίων και η επιλογή μιας εναλλακτικής πολιτικής προοδευτικού παραγωγικού μετασχηματισμού της χώρας ,η οποία απαιτεί την έξοδο της χώρας από το ΕΥΡΩ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ