Γεωργιάδης: Εγώ θα σε κλείσω στη φυλακή Πολάκη!

Γεωργιάδης: Εγώ θα σε κλείσω στη φυλακή Πολάκη!

«Εγώ σε ξέρω. Σε έχω μελετήσει αρκετά. Εγώ θα σε κλείσω φυλακή Πολάκη! Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από τα έδρανα της αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα.

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Πολάκη στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συγκεκριμένα σκάνδαλα και για έλλειψη πτυχίων και τον προειδοποίησε: «εγώ θα σε κλείσω φυλακή», ενώ ο κ. Πολάκης απέφυγε να απαντήσει.

«Εγώ σε ξέρω Πολάκη. Σε έχω μελετήσει αρκετά. Εγώ θα σε κλείσω φυλακή» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για να προσθέσει αναφερόμενος στην τροπολογία για το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και σε πρόσφατη υπουργική απόφαση: «Με τις καταγγελίες που κάναμε για την τροπολογία ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ. Στο χαλάσαμε. Κοίταξέ με καλά από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός αλλά είσαι πολύ βρώμικος, Πολάκη».

« Πράγματι το πήρα στα 10 χρόνια το πτυχίο μου γιατί έπρεπε να βοηθήσω τους γονείς μου. Στα πρακτικά της Βουλής έχω τον κ. Πελεγρίνη που μου έπλεξε το εγκώμιο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε άλλο σημείο απαντώντας σε σχετική κριτική του Παύλου Πολάκη και συνέχισε: «Εσείς κ. Πολάκη μπορείτε να μου καταθέσετε το πτυχίο εντατικολόγου που το έχετε; Θέλω το πιστοποιητικό! Ξέρετε γιατί; Γιατί κάνατε τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχετε πτυχίο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ