Γεροβασίλη: Η Ν.Δ. δικαιολογεί τις επιθέσεις στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

Να ανακαλέσει την δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, καλεί τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, η κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κ. Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα. Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για "θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους"» σημειώνει.

Τέλος καλεί τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου που σημειώνει ότι «μαζί με όλους του Έλληνες περιμένουμε χρόνια τώρα μία απλή δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που να λέει «καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται».

Ξεκαθαρίζει ότι η δήλωσή του ήταν καταδικαστική και «είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ