Γεωργιάδης: Τεράστια υποκρισία στην υπόθεση Καμμένου

Γεωργιάδης: Τεράστια υποκρισία στην υπόθεση Καμμένου

Υποκρισία χρέωσε στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο για τους χειρισμούς στην υπόθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και την επίσκεψή του στο Λονδίνο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, σημείωσε πως «στην υπόθεση αυτή έχουμε μια τεράστια υποκρισία. Η εικόνα του Καμμένου στο Λονδίνου σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αν ήταν, δεν θα του επέτρεπε να επιστρέψει πίσω ως υπουργός».

Ενώ συμπλήρωσε πως και κατά τη δεύτερη απολογία του στη Βουλή πάλι δεν κατάφερε ο Πάνος Καμμένος να δώσει πειστικές απαντήσεις. «Ισχυρίστηκε ότι κατέθεσε την απόδειξη πληρωμής στα πρακτικά της βουλής. Όταν άρχισα να φωνάζω ότι αυτό δεν ήταν απόδειξη πληρωμής, αλλά κράτησης του δωματίου, ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε με μετρητά που τράβηξε από την κάρτα του. Του είχε βάλει χρήματα ο κ. Παπαχρήστος. Και πάλι ψέματα είπε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ