"Εκλεισε" η συνάντηση Τσίπρα-αγροτών

tsipras agrotes

Συνάντηση με την "Πρωτοβουλία Αγροτών" πρόκειται να έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ρήγα. Σφοδρή αντίδραση συνδικαλιστών από άλλα μπλόκα που μιλούν για προδοτική στάση. Την ίδια στιγμή, τα μπλόκα ενισχύονται.

Αυτή η συνάντηση δεν εκφράζει το 99% των αγροτών, δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο Γιάννης Βάγγος από το μπλόκο του Κάστρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, αν κάποιοι θέλουν να κάνουν το λαγό της κυβέρνησης, ας το κάνουν.

Ο κος Βλάχος δήλωσε ότι οι αγρότες θα δώσουν δυναμικό "παρών" στις συγκεντρώσεις της Πέμπτης στην Αθήνα.

Πρωτοβουλία αγροτών: Δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες

Ζητήσαμε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό από τις 18 Ιανουαρίου και την επικαιροποιήσαμε πριν 10 ημέρες, δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες ξεκαθάρισε ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου της Πρωτοβουλίας Αγροτών.

Απαντώντας στην κριτική από άλλους αγρότες ανέφερε ότι «ό,τι κάναμε ήταν καθαρό και διάφανο και υπό το φως της ημέρας». Σχολίασε δε πως «δεν είμαστε από αυτούς που φτιάχνουν επιτροπές για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και στα μπλόκα φωνάζουν καμία συνάντηση».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι «μπήκαμε στη διεκδίκηση με ουσιαστικές προτάσεις. Το κύριο να παραμείνει ο ΟΓΑ το κύριο ταμείο»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ