Διχάζει την κεντροαριστερά η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Διχάζει την κεντροαριστερά η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το ζήτημα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της κεντροαριστεράς.

Το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να έχει ισχυρές ενστάσεις ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Μανιάτης επιμένουν ότι πρέπει να βρεθεί λύση.

Συμφωνία δεν επήλθε ούτε την Τρίτη στην επιτροπή Αλιβιζάτου, αποφασίστηκε όμως ομόφωνα να εξουσιοδοτηθεί ο κ. Αλιβιζάτος να στείλει επιστολή στις εταιρίες Vodafone, Cosmote και Wind ζητώντας να εγγυηθούν το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Στο μεταξύ με την προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων να εκπνέει αναμένεται η σχετική ανακοίνωση από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα τρέξει στην κούρσα για την ηγεσία της παράταξης.

Θολό τοπίο παραμένει η στάση του ΚΙΔΗΣΟ. Αν δήλαδή θα κατέβει υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου ή αν θα στηριχθεί άλλη υποψηφιότητα από τις υπάρχουσες ή μία νέα από τους κόλπους του Κινήματος.

Την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ