Δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές τελικά ο δικηγόρος και άλλοτε υποψήφιος σε εθνικές εκλογές με τη Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με τη σχετική ενημέρωση να γίνεται στον ίδιο από τον διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιάννη Μπρατάκο, που επικοινώνησε μαζί του, ενημερώνοντας για την τελική απόφαση της Πειραιώς.

Ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος ανήκει στη λεγόμενη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός για τις σκληρές απόψεις του στο μεταναστευτικό αλλά σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, όπως ο γάμος ομοφύλων, είχε βολιδοσκοπηθεί για τις ευρωεκλογές, με τη λογική ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει ένα «άνοιγμα» της κυβερνώσας παράταξης προς το δεξιό κοινό.

Να σημειωθεί ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο το 2016 διεγράφη από το κόμμα με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη λόγω των θέσεών του για το ζήτημα της ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας. Τον Μάιο του 2023 ήταν υποψήφιος με το κόμμα Εθνική Δημιουργία, αλλά στις εκλογές του Ιουνίου 2023 τάχθηκε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ