Βορίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη ήθελε την εξόντωση αντιπάλων

Βορίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη ήθελε την εξόντωση αντιπάλων

Ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος», υποστήριξε ο Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας εκ νέου τις αποκαλύψεις για Παππά, Καμμένο, Παπαγγελόπουλο.

«Αν και η υπόθεση Novartis θεωρήθηκε "κορυφή του παγόβουνου", δεν ήταν τελικά», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90, 1».

Ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε «πώς μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης χειρίστηκε το τμήμα εκβιαστών» και αναφερόμενος στο ηχητικό Μιωνή – Παππά είπε, κατηγορώντας το Νίκο Παππά ότι λέει ψέμματα: «Από πότε η κυβέρνηση γίνεται μεσάζοντας της δικαιοσύνης με κάποιον ιδιώτη ο οποίος ζήτησε παρέμβαση ώστε να δικαστεί δίκαια»;

Όπως υποστήριξε, υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που –όπως είπε- θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος. Ο κ. Βορίδης τόνισε μάλιστα πως με τις«πρακτικές αυτές θα οδηγούνταν στη δικαιοσύνη αθώοι άνθρωποι».

Παράλληλα ανέφερε πως στην «αριστερή διακυβέρνηση δεν υπήρχε σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών» και κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα γιατί «απλά παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται και δεν παίρνει θέση».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS