Ανοιχτή πρόσκληση της Ν.Δ. για στελέχωση της Γραμματείας Προγράμματος

Ανοιχτή πρόσκληση σε εμπειρογνώμονες για τη στελέχωση των ομάδων εργασίας που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό της πρόγραμμα απευθύνει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 23η Φεβρουαρίου 2016. Η εργασία θα είναι σε εθελοντική βάση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να διαθέτουν 8-10 ώρες την εβδομάδα σε αυτή.

Η Ν.Δ. απευθύνεται σε υποψηφίους που διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο, έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, έχουν τουλάχιστον πέντε χρόνια εργασιακή εμπειρία σε έναν συγκεκριμένο τομέα πολιτικής και έχουν πραγματοποιήσει ή συντονίσει σχετικές θεματικές έρευνες.

Η εργασία θα περιλαμβάνει:

-Τη συμμετοχή σε θεματικές ομάδες εργασίας
-Την εκπόνηση προγραμματικών θέσεων
-Τη συγγραφή κειμένων που θα συμπεριληφθούν στο τελικό παραδοτέο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε ότι «μετά την τοποθέτηση ως Γραμματέα του Γιώργου Στεργίου και τις πρώτες ενέργειες για την οργάνωση της Γραμματείας Προγράμματος, η Νέα Δημοκρατία προχωρεί σε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επιστήμονες υψηλού επιπέδου για την καλύτερη προετοιμασία του κυβερνητικού της προγράμματος».

Συμπλήρωσε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να περιοριστεί στη γνώμη μόνο των γνωστών κομματικών στελεχών, αλλά επιχειρεί να κάνει ένα άνοιγμα στο Πανεπιστήμιο, την Αγορά και την Κοινωνία των Πολιτών. «Σε αξιόλογους Έλληνες οι οποίοι θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αξιόπιστου κυβερνητικού προγράμματος, αξιοποιώντας τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές» πρόσθεσε.

«Τα χρονικά περιθώρια μπορεί να αποδειχθούν στην πράξη στενά και γι’ αυτό απόφασή μας είναι να κινηθούμε με ταχύτητα. Πάνω απ’ όλα όμως, μας ενδιαφέρει να μείνουμε μακριά από τις λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες του ΣΥΡΙΖΑ και να προσφέρουμε με το πρόγραμμά μας την ελπίδα της αλήθειας», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ