Αιχμές Καμίνη κατά ΝΔ και «απόντων» για την αλλαγή φύλου

Αιχμές Καμίνη κατά ΝΔ και «απόντων» για την αλλαγή φύλου

Θέση υπέρ του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου πήρε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη συμμετοχή του στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ.

Σχολιάζοντας τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, ο Γ. Καμίνης άφησε αιχμές τόσο κατά της ΝΔ που καταψήφισε το νομοσχέδιο όσο και κατά των «απόντων». Για τη ΝΔ σημείωσε πως αποτελεί «ήττα» η σημερινή της στάση και ότι τον τόνο το δίνει η «λαϊκή δεξιά». Σε ό,τι αφορά την απουσία της συνυποψηφίας του Φώφης Γεννηματά από τη σημερινή ψηφοφορία ανέφερε ότι ήταν «προσχηματική» και ότι αποτελεί «φυγομαχία».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γ. Καμίνης χαρακτήρισε «ελπιδοφόρες» τις πρόσφατες ομιλίες του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν και του προέδρου της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το μέλλον της Ευρώπης, σημειώνοντας πως για την Ελλάδα η Ευρώπη αποτελεί «ασπίδα». Υπογράμμισε, δε, την ανάγκη οι δήμοι να έχουν πιο άμεση πρόσβαση σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ