Άγρια επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους

 

polakis

Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά τη χθεσινή παρουσίαση πορίσματος για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο κ. Πολάκης με ανοίκειες εκφράσεις επιτέθηκε στους δημοσιογράφους υγείας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον υπουργό για τη «διαρροή» του πορίσματος σε έντυπο μέσο.

Συγκεκριμενα ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «τα μαντρόσκυλα, τα οποία έχει εξαπολύσει η διαπλοκή για να μπλοκάρει αυτό που γίνεται, δεν μας σταματάει. Το κατάλαβες; Δεν μας σταματάει», ενώ... απολογούμενος για το επιθετική συμπεριφορά του είπε «έτσι είναι το ύφος μου».

Ειδικότερα, το πόρισμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ, αφορά επικοινωνιακή καμπάνια για την τριετία 2012-2014, ύψους 3 εκατ. ευρώ, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έκανε λόγο για «σκάνδαλο» και πολιτικές ευθύνες, ενώ προανήγγειλε εξυγίανση. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, εντοπίζονται πάρα πολλές παρατυπίες και παρανομίες στη διαδικασία ανάθεσης έργου σε διάφορες εταιρείες διαφημιστικές, που είχαν ως τελικό στόχο την προώθηση κοινωνικών μηνυμάτων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Προκύπτουν επίσης προβλήματα και στον τρόπο με τον οποίο έγινε η μη πρόσκληση ενδιαφέροντος, επιλογή αναδόχων μέσω προσφορών, κατάτμηση φυσικού αντικειμένου, μη προσδιορισμός του περιεχομένου του έργου κ.ά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ