Αδυνατίζει η κυβερνητική πλειοψηφία εκτιμά ο Δ. Κουτσούμπας

Αδιέξοδη και χωρίς σχέδιο χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι «αδυνατίζει η κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά μπορεί η κυβέρνηση να βρει 'φτερούγες' στον Λεβέντη, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ».

Μιλώντας στο Mega ο γ.γ. του ΚΚΕ σημείωσε ότι ακόμη και με νέες εκλογές, «πάλι μια αντιλαϊκή πολιτική θα υλοποιηθεί».

Ο ίδιος είπε ότι είναι λογικό μετά από τις εκλογικές αναμετρήσεις να υπάρχει μια ανοχή, ενώ συνέχισε πως δεν φαίνεται κάποια άλλη πολιτική διέξοδος ή λύση. Είναι επίσης πολύ νωπή η διακυβέρνηση των προηγούμενων. Αδιέξοδα πάντως δεν υπάρχουν, αρκεί ο λαός να αποφασίσει να δείξει τη δύναμή του.

Αναφερθείς στις κινητοποιήσεις ομάδων εργαζομένων, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να δυσφημίσει κάθε κατηγορία εργαζομένων που διεκδικεί το δίκιο της. «Δεν μπορείς να χτυπάς του αγρότες ή τους εργάτες και την ίδια ώρα να λές ότι δεν είναι εντολή του πρωθυπουργού. Όταν αναπτύσσεται η κινητοποίηση και έχεις τα ΜΑΤ οπλισμένα είναι λογικό να χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα. Η πολιτική του Μαξίμου είναι 'καρότο και μαστίγιο'» είπε μεταξύ άλλων.

Με αφορμή τα επεισόδια κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος υπογράμμισε ότι το αγροτικό κίνημα έχει πλέον την εμπειρία να αποτρέψει φαινόμενα παρείσφρησης ξένων στοιχείων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ