Στα 125 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα έσοδα από τα ανασφάλιστα οχήματα

autokinhta

Η "λυπητερή" των προστίμων φτάνει σε περισσότερους από 700.000 παραβάτες-ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν έχουν ασφαλίσει τα αυτοκίνητα τους.

Σύμφωνα με το "Εnikonomia.gr", ο νόμος για τα ανασφάλιστα οχήματα είχε τεθεί σε ισχύ εδώ και 2 χρόνια αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν τολμούσε να τον ενεργοποιήσει μα αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αδράνεια και ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων να αυξάνεται συνεχώς.

'Οσον αφορά στον ακριβή αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων στελέχη της αγοράς εκτιμούν πως θα ξεπεράσουν τις 700.000 ενώ τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου κάνουν λόγο για περίπου 500.000 οχήματα.

'Οπως και να έχει το ζήτημα τα έσοδα στην πρώτη περίπτωση, δηλαδή 700.000 οχήματα, αναμένεται να εμφανίσουν λογιστικά έσοδα 175 εκατ. ευρώ ενώ στην δεύτερη περίπτωση, 500.000 οχήματα, τα έσοδα αναμένεται να ανέλθουν σε 125 εκατ. ευρώ!

Πάντως ούτε το οικονομικό επιτελείο αλλά ούτε και τα στελέχη της αγοράς εκτιμούν πως θα αντλήσουν έσοδα που κυμαίνονται μεταξύ 125 και 175 εκατ. ευρώ καθώς οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες είναι ήδη υπερχρεωμένοι και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό τα έσοδα θα ανέλθουν στο 30% του συνόλου των προστίμων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ