Φρίκη: Πατέρας λιθοβολεί την κόρη του με τζιχαντιστές

lithovoismos-siria-280

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες φρίκης από τις περιοχές στις οποίες έχει επικρατήσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ.

Μια νεαρή γυναίκα που είχε κατηγορηθεί για μοιχεία εκτελέστηκε δια λιθοβολισμού από τον πατέρα της και τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην κεντρική Συρία, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο YouTube.

Τελευταίες οι εικόνες που προκαλούν σοκ από τον λιθοβολισμό μέχρι θανάτου στη συριακή επαρχία Χάμα μιας νεαρής κοπέλας την οποία οι τζιχαντιστές θεώρησαν ένοχη για μοιχεία.

Η φρίκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς στο βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα εμφανίζεται ο πατέρας της να είναι αυτός που την οδηγεί στο σημείο της εκτέλεσης. Ο πατέρας, μάλιστα, της άτυχης κοπέλας - αν και έχει τη δυνατότητα - δεν την συγχωρεί, την δένει με σχοινί  και την βάζει στην τρύπα στο έδαφος προκειμένου στη συνέχεια οι τζιχαντιστές να την λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου.

«Μην με αποκαλείς πατέρα» ακούγεται να λέει ο μεγάλος σε ηλικία άνδρας.

Την ποινή στην γυναίκα αναγγέλει ένας τζιχαντιστής ο οποίος ακούγεται να της λέει ότι «είναι ο νόμος του Θεού και γι' αυτό πρέπει να είσαι χαρούμενη που θα λιθοβολιστείς». Όπως λέει η κοπέλα είχε μια σχέση εκτός γάμου και επομένως παραβίασε το νόμο του Θεού. Στη συνέχεια ρωτά την κοπέλα αν είναι χαρούμενη με την σε βάρος της ποινή και εκείνη ακούγεται να λέει «ναι».

Δείτε το πολύ σκληρό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=WGpuxtob0_s

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ