Tουρκικά ΜΜΕ: Προκλητικός ο Τσίπρας -Eβαλε για άλλη μια φορά την Τουρκία στο στόχαστρο

Tουρκικά ΜΜΕ: Προκλητικός ο Τσίπρας -Eβαλε για άλλη μια φορά την Τουρκία στο στόχαστρο

Λίγη ώρα αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο τα τουρκικά ΜΜΕ εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Ελληνα πρωθυπουργού.

Τα περισσότερα φιλοξενούν εξοργισμένα ρεπορτάζ και κάνουν λόγο για πρόκληση και σκάνδαλο.
Η φράση του πρωθυπουργού που αναδημοσιεύουν και όπως φαίνεται προκάλεσε εκνευρισμό ήταν «ας προχωρήσουν το γρηγορότερο δυνατό σε μια κίνηση καλής θέλησης με την επιστροφή των δύο στρατιωτικών».

Τι γράφει ο Τύπος

Hürriyet: «Έβαλε για άλλη μια φορά την Τουρκία στο στόχαστρο»
Η τουρκική εφημερίδα επιτίθεται στην Ελλάδα, με έντεχνο τρόπο, αφού, σχολιάζοντας ελάχιστα τα λεγόμενα του πρωθυπουργού, γυρίζει το κείμενο στις φράσεις που χρησιμοποίησε χτες ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Haber7 : «Αυθάδεια» από πλευράς Τσίπρα που κατηγόρησε την Τουρκία ότι χαλάει τις διμερείς σχέσεις.

Η Sabah κάνει λόγο για «σκάνδαλο» και σχολιάζει «ακόμα μία ενέργεια στη διάρκεια της κρίσης του τελευταίου διαστήματος».
Sözcü: «Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Τσίπρας». Ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις αυτές σήμερα, για να υποστηρίξει προηγούμενες δηλώσεις συνεργατών του.
Η Haberler μιλάει για «προκλητική» στάση του Τσίπρα, που κατηγόρησε την Τουρκία ότι χαλά τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

YN 2018 04 03 15.32.15

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ