H "αποκαθήλωση" του Φρανσουά Ολάντ

olant skitso

Mεγάλες "φουρτούνες" για τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Ο Γάλλος πρόεδρος βάλλεται συνέχεια πολιτικά και σε προσωπικό επίπεδο. Εκτός των αποκαλύψεων της πρώην συντρόφου του Βαλερί Τριεβελέρ ο Ολάντ έγινε αντικείμενο χλεύης από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης,  με αποτέλεσμα να βουλιάζει ακόμη περισσότερο στις δημοσκοπήσεις. Χαρακτηριστικό είναι το σκίτσο του σατιρικού περιοδικού Fluide Glacial το οποίο εξευτελίζει τον Ολάντ με αφορμή τα όσα έχουν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας περί της ερωτικής του ζωής.

Θυμίζοντας τη γνωστή φωτογραφία που φεύγει με ένα μηχανάκι και την ερωμένη του, Ζ. Γκαγιέ τον παρουσιάζει ολόγυμνο φορώντας ένα κράνος ενώ στο... μόριό του έχει δεμένο έναν φιόγκο στα χρώματα της Γαλλίας. Στο αέρα αιωρούνται καρδούλες, ενώ το κοινό κάτω από τη σκηνή επευφημεί τον Γάλλο πρόεδρο. Το περιοδικό σε δεύτερο σκίτσο απεικονίζει την πίσω όψη του Ολάντ έχοντας τατουάζ στα οπίσθιά του «Αγαπώ το Fluide Glacial»!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ