Γερμανία - «Κάστρο Σταχτοπούτας»: Άνδρας πήγε να βιάσει δύο γυναίκες και τις πέταξε στον γκρεμό

Γερμανία - «Κάστρο Σταχτοπούτας»: Άνδρας πήγε να βιάσει δύο γυναίκες και τις πέταξε στον γκρεμό

Άνδρας από τις ΗΠΑ φέρεται να υποσχέθηκε μια ρομαντική θέα σε δύο Αμερικανίδες τουρίστριες προτού επιτεθεί σεξουαλικά σε αυτές και τις πετάξει από έναν γκρεμό, σκοτώνοντας την μία από αυτές.

Η τραγική υπόθεση, έλαβε χώρα έλαβε χώρα σε ένα κάστρο της «Σταχτοπούτας» στην Γερμανία.

Το σκηνικό του εγκλήματος ήταν ένα κάστρο στο Murnau am Staffelsee, της Γερμανίας. Η πόλη στην Βαυαρία, τουριστικός προορισμός, φιλοξενούσε ήδη από τις αρχές του Ιουνίου τον 30χρονο άνδρα που ακούγεται στο όνομα Τρόι.

Ο Αμερικανός υποσχέθηκε στα θύματά του, την 21χρονη Εύα και την 22χρονη Κέλσεϊ «μια ρομαντική θέα» του γερμανικού κάστρου της «Σταχτοπούτας», ένα κάστρο το οποίο έχει τρομακτική ομοιότητα με το κάστρο της ομώνυμης ταινίας της Ντίσνεϊ.

Ο φερόμενος δράστης φέρεται να είχε δελεάσει τις γυναίκες με μια θέα που αξιοποιείται συνήθως σε selfies, πριν αρχίσει την επίθεσή του. Οι δύο γυναίκες πιστεύεται ότι δέχθηκαν επίθεση γύρω την Τετάρτη. Η αστυνομία λέει ότι συνάντησαν τον Τρόι κοντά στη γέφυρα Marienbrucke, μια στενή πεζογέφυρα πάνω από ένα φαράγγι, με ένα ρυάκι και έναν καταρράκτη από κάτω και προσφέρει εκπληκτική θέα στο κάστρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος φέρεται να τους έπεισε να τον ακολουθήσουν σε ένα απομονωμένο μονοπάτι που οδηγούσε σε ένα καλό σημείο με θέα. Εκεί ο άνδρας φέρεται να «επιτέθηκε σωματικά» στην 21χρονη Εύα.

Όταν η φίλη της προσπάθησε να παρέμβει, φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό και να την έσπρωξε σε μια απότομη πλαγιά. Η αστυνομία πιστεύει ότι στη συνέχεια διαπράχθηκε «απόπειρα σεξουαλικού αδικήματος» σε βάρος της 21χρονης, προτού την σπρώξει και αυτή από την πλαγιά.

Οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο, αφού εντοπίστηκαν από τις αρχές αλλά η 21χρονη Εύα υπέκυψε στα τραύματα της, στο νοσοκομείο, ενώ η Κέλσεϊ επέζησε.

Ο 30χρονος άνδρας κρατείται με τις κατηγορίες της δολοφονίας, της απόπειρας δολοφονίας και ενός σεξουαλικού αδικήματος. Τον είδαν να απομακρύνεται από τη σκηνή με χειροπέδες, ενώ σε βίντεο που τράβηξε άλλος τουρίστας φαίνονται γρατσουνιές στο πρόσωπό του.

Οι τρεις τουρίστες διέμεναν όλοι στο ίδιο ξενοδοχείο του Μονάχου. Τα θύματα δεν γνώριζαν τον δράστη, αλλά συμμετείχαν στην ίδια ημερήσια εκδρομή στο παγκοσμίου φήμης κάστρο. Μέχρι και 6.000 άτομα την ημέρα επισκέπτονται το κάστρο.

Τα πλάνα δείχνουν τη σκηνή από απόσταση, με αρκετούς τουρίστες συγκεντρωμένους να κοιτάζουν ένα βράχο εκατοντάδες μέτρα μακριά, καθώς το ελικόπτερο κατεβαίνει. Το βίντεο ζουμάρει και η γυναίκα γίνεται ορατή στην πλευρά του γκρεμού, καθισμένη κοντά στο σημείο όπου το πεσμένο δέντρο φαίνεται να σταμάτησε την πτώση της και γλίτωσε τη ζωή της.

Οι διασώστες κατεβαίνουν προς το μέρος της. Ένα άλλο βίντεο έδειχνε τη μία από τις δύο γυναίκες να απομακρύνεται με ελικόπτερο.

Ο ύποπτος διέφυγε από τη σκηνή, αλλά συνελήφθη μετά από μια τεράστια αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 25 περιπολικά ανάγκης και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα σε κοντινή πόλη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ