Αλεξέι Ναβάλνι: Bρέθηκε η σορός του και είναι γεμάτη μώλωπες

Αλεξέι Ναβάλνι: Bρέθηκε η σορός του και είναι γεμάτη μώλωπες

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τη σορό του Αλεξέι Ναβάλνι ενώ την τελευταία ώρα τον γύρο του κόσμου κάνει η πληροφορία ότι βρέθηκε η σορός του με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για πολλούς μώλωπες στο άψυχο σώμα του.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα The Telegraph, η σορός του εντοπίστηκε σε νεκροτομείο νοσοκομείου στον Αρκτικό Κύκλο γεμάτο μώλωπες. Ένας παραϊατρικός δήλωσε στα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης της αντιπολίτευσης ότι υπήρχαν μώλωπες στο κεφάλι και το στήθος του Ναβάλνι όταν η σορός του μεταφέρθηκε στο περιφερειακό κλινικό νοσοκομείο του Σάλεκχαρντ.

Η ανεξάρτητη εφημερίδα Novaya Gazeta Europe φιλοξενεί δηλώσεις μέλους πληρώματος ασθενοφόρου κοντά στη σωφρονιστική αποικία όπου βρισκόταν έγκλειστoς ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, ο οποίος αναφέρει ότι το σώμα του Ναβάλνι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της πόλης Σάλεκχαρντ υπό αστυνομική φύλαξη.

«Συνήθως τα πτώματα των ανθρώπων που πεθαίνουν στη φυλακή μεταφέρονται απευθείας στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όμως σε αυτή την περίπτωση μεταφέρθηκε στο κλινικό νοσοκομείο για κάποιο λόγο», είπε ο παραϊατρικός υπάλληλος, ο οποίος μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας και πρόσθεσε ότι «ως έμπειρος νοσηλευτής, μπορώ να πω ότι τα τραύματα που περιέγραψαν όσοι τα είδαν φαινόταν να είναι από σπασμούς».

«Εάν ένα άτομο έχει σπασμούς και άλλοι προσπαθούν να τον συγκρατήσουν αλλά οι σπασμοί είναι πολύ δυνατοί, τότε εμφανίζονται μώλωπες. Ίσως προσπάθησαν να τον αναζωογονήσουν και πιθανότατα πέθανε από καρδιακή ανακοπή, όμως κανείς δεν λέει τίποτα για το γιατί έπαθε καρδιακή ανακοπή», σχολίασε ο νοσηλευτής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει γίνει ακόμη νεκροψία

Την περασμένη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η σωφρονιστική υπηρεσία της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ο 47χρονος Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε μετά από περίπατο στον εξωτερικό χώρο της σωφρονιστικής αποικίας ΙΚ-3 στον Αρκτικό Κύκλο, περίπου 1.900 χλμ. βορειοανατολικά της Μόσχας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ