Ζάκυνθος: 27χρονος χτύπησε και προκάλεσε με φάρμακα τη διακοπή κύησης της 19χρονης φίλης του

Ζάκυνθος: 27χρονος χτύπησε και προκάλεσε με φάρμακα τη διακοπή κύησης της 19χρονης φίλης του

Ένα φρικιαστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα την Τρίτη (20/02/2024) στη Ζάκυνθο, με θύμα μια 19χρονη κοπέλα και θύτη τον 27χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής, κάτοικος του νησιού, επισκέφτηκε την 19χρονη φίλη του, η οποία διάνυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ακολούθως, την μετέφερε στο σπίτι του, όπου την έδεσε, την χτύπησε άγρια και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επόμενη το πρωί, ο 27χρονος μετέφερε την 19χρονη στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Ύστερα από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν χθες τον δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ