Βούλα: «Τρελή» πορεία τζιπ που έπεσε σε βενζινάδικο - Βομβαρδισμένο τοπίο - Οι επιβάτες εξαφανίστηκαν

Βούλα: «Τρελή» πορεία τζιπ που έπεσε σε βενζινάδικο - Βομβαρδισμένο τοπίο - Οι επιβάτες εξαφανίστηκαν

«Τρελή» πορεία έκανε ο οδηγός ενός πολυτελούς μαύρου τζιπ τα ξημερώματα στη Βούλα, με αποτέλεσμα να… πέσει πάνω σε ένα βενζινάδικο στη λεωφόρο Καραμανλή και να το ισοπεδώσει περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα.

Άγνωστο για ποιο λόγο μέχρι στιγμής, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι αυτό έπεσε πάνω στις δοκούς στήριξης του σκέπαστρου που έχει το βενζινάδικο. Η εικόνα από το βενζινάδικο στη Βούλα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με την ιδιοκτήτη της επιχειρήσης να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο έριξε τρεις αντλίες βενζίνης αλλά και τις κολώνες στήριξης του στεγάστρου του βενζινάδικου. Ευτυχώς χάρη στο σύγχρονο σύστημα ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων δεν υπήρξε κάποια διαρροή και έκρηξη.

Ο οδηγός του πολυτελούς τζιπ και ακόμη δύο επιβάτες, το παράτησαν και διέφυγαν πεζή από το σημείο. Επί τόπου έφτασαν προληπτικά δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ενέργειες. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου δεν μπορεί να πιστέψει την καταστροφή που έχει υποστεί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. που διενεργεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στο απίστευτο περιστατικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ