Μετωπική στο αντίθετο ρεύμα: Δύο νεκρές, 5 τραυματίες, πώς έγινε το τροχαίο σοκ στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα

Μετωπική στο αντίθετο ρεύμα: Δύο νεκρές, 5 τραυματίες, πώς έγινε το τροχαίο σοκ στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή, στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα, με δύο νεαρές γυναίκες -η μία κατά πληροφορίες 18 ετών- να χάνουν τη ζωή τους και πέντε ακόμη να τραυματίζονται ελαφρά.

Στο τροχαίο-σοκ που σημειώθηκε λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα, 1 χλμ μετά τη λίμνη Βουλιαγμένης και 600 μέτρα πριν τη Βάρκιζα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους όταν το το αμάξι που κινούνταν προς Βάρκιζα -κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να ανασυρθούν δύο γυναίκες χωρίς αισθήσεις τους,των οποίων λίγο αργότερα έγινε γνωστός ο θάνατός τους και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα ελαφρά.

Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν συνολικά 7 άτομα, πέντε στο ένα, δύο στο άλλο. Οι δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν νεκρές επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Και στα δύο αυτοκίνητα, οδηγοί και επιβάτες, κανείς δεν φορούσε ζώνη. Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβιστούν. Όλοι μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου τελικά διαπιστώθηκε και ο θάνατος των δύο γυναικών.4546584854865

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για το τροχαίο:

Μάστιγα τα τροχαία δυστυχήματα τις τελευταίες ημέρες

Υπενθυμίζεται πως δύο ακόμη άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου σε τροχαία δυστυχήματα στη Συγγρού μέσα σε λίγες ώρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στα μεσάνυχτα μια μηχανή που εκινείτο στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού συγκρούστηκε με ταξί στο ύψος της εξόδου προς Γλυφάδα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 στην έξοδο προς Πειραιά, στο τέλος της λεωφόρου Συγγρού, όταν οδηγός ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, που απεγκλώβισαν νεκρή την 32χρονη συνοδηγό και σοβαρά τραυματία τον 45χρονο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Τα δύο δυστυχήματα σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης
Δύο τροχαία δυστυχήματα είχαν σημειωθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα, με δύο νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο και πάλι με διαφορά λίγων ωρών.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, με θύμα έναν 39χρονο οδηγό, ενώ στο δεύτερο έχασε τη ζωή του ένας 38χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ