ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 25χρονος για παράνομη μεταφορά μεταναστών στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Στη σύλληψη νεαρού ατόμου, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά μεταναστών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 25χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την ανωτέρω Υπηρεσία, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας και απείθεια.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, εντοπίσθηκε, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (πλησίον Ασπροβάλτας) επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, το οποίο δεν σταμάτησε σε σχετικά σήματα ελέγχου, τόσο των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, όσο και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας που επιχείρησαν να το ελέγξουν νωρίτερα.

Ο 25χρονος συνέχισε την πορεία του και σε κοντινή απόσταση ακινητοποίησε και εγκατέλειψε το όχημά του, όμως εντοπίστηκε έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις στην περιοχή, όπου και συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο του εν λόγω οχήματος διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κολοκοτρώνης και ο Ταλαντιέ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS