Συμπλοκή ανηλίκων στον Πειραιά: Ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε παρέα -Βρέθηκαν μαχαίρια «πεταλούδα»

Συμπλοκή ανηλίκων στον Πειραιά: Ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε παρέα -Βρέθηκαν μαχαίρια «πεταλούδα»

Eνα ακόμα περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους σημειώθηκε στον Πειραιά, όπου στη συμπλοκή βγήκαν ακόμα και μαχαίρια, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, η συμπλοκή έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά, στην Ακτή Μουτσοπούλου, σε ώρα που υπήρχε πάρα πολύς κόσμος, το βράδυ του Σαββάτου (3/2).

Πως έγινε το περιστατικό στον Πειραιά

Γύρω στις οκτώ το βράδυ, μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, κατά βάση ανήλικοι, αρχικά λογομάχησε με μία παρέα επίσης ανήλικων παιδιών ηλικίας 14 έως 17 ετών. Γρήγορα ήρθαν στα χέρια και μάλιστα ένας από τους επιτιθέμενους φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι τύπου «ματσέτα».

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, άνδρες της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε τέσσερις αρχικά προσαγωγές. Εντόπισαν σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από το σημείο της συμπλοκής, το μαχαίρι τύπου «ματσέτα».

Ένας από τους προσαχθέντες είχε πάνω του ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», το οποίο πέταξε και επιχείρησε να διαφύγει τη σύλληψη. Αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά τελικά οδηγήθηκε και αυτός στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στον Πειραιά

Έγιναν τέσσερις συλλήψεις ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας και συνεχίζονται οι έρευνες και για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Τα παιδιά τα οποία δέχτηκαν την επίθεση ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά. Δεν χρειάστηκε κανένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ