Αδιανόητο περιστατικό bullying με θύμα 14χρονο: Απείλησαν και τον πατέρα του στις 3 τη νύχτα με μια φωτό του γιου του

Αδιανόητο περιστατικό bullying με θύμα 14χρονο: Απείλησαν και τον πατέρα του στις 3 τη νύχτα με μια φωτό του γιου του

Σοκ προκαλεί ένα από τα πιο σκληρά περιστατικά bullying που έχουν γίνει γνωστά τα τελευταία χρόνια, αυτό με θύμα έναν 14χρονο στην Αγία Παρασκευή και δράστες έναν συμμαθητή του από το σχολείο και δύο ακόμη ανηλίκους.

Οι ανήλικοι δράστες φέρεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στον 14χρονο και όταν κατέβηκε από το σπίτι του για να βγάλει βόλτα τον σκύλο του τού επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν, του πήραν τον σκύλο, τού έβγαλαν τα παπούτσια και τον υποχρέωσαν να περπατήσει ξυπόλητος, αλλά και να πει κάποια χυδαία έκφραση για δύο συγκεκριμένα κορίτσια, ενώ όλο αυτό το αδιανόητο περιστατικό βιντεοσκοπούνταν. Επίσης, τον απείλησαν για να μην μιλήσει και να μην τους καταγγείλει στην αστυνομία, ότι θα τον σκοτώσουν, ενώ βανδάλισαν το αυτοκίνητο της οικογένειας του παιδιού και πέταξαν αβγά στο σπίτι του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του παιδιού σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, οι δράστες απείλησαν και τον ίδιο! Τού έστειλαν στις 3 τα ξημερώματα φωτό του παιδιού του και όταν εκείνος κάλεσε πίσω, μια νεαρή φωνή τον απείλησε!

Ο πατέρας του ανηλίκου μιλώντας για το περιστατικό περιέγραψε τα γεγονότα: «Το παιδί έχει υποστεί ένα τρομερό σοκ διότι του επιτέθηκε μια ομάδα παιδιών οι οποίοι σχεδίασαν την επίθεση αυτή όπως οι σκληροί εγκληματίες. Του έστησαν ενέδρα, τον απείλησαν με μηνύματα, έμαθαν τη διεύθυνσή μας, ήρθαν και βανδάλισαν, την ώρα που ήμασταν επάνω στο σπίτι μας με τον γιο μου και την κόρη μου και ανταλλάζαμε δώρα, αυτοί ήταν κάτω και βανδάλιζαν το αμάξι».

Για το περιστατικό της επίθεσης στον γιο του ο πατέρας του ανηλίκου είπε ότι «έγινε μια ολόκληρη εγκληματική διαδικασία, το περίμεναν το παιδί πότε θα κατέβει μόνο του, έτυχε να κατέβει με τον σκύλο προκειμένου να του κάνουν αυτά τα βασανιστήρια. Του την είχαν στήσει, είχαν ξεκινήσει να απειλούν το παιδί με μηνύματα ότι θα καταστρέψουν το αυτοκίνητο, άρχισαν να πετούν αβγά. Δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά να τσακωθούν, στοχοποίησαν το παιδί».

Ανέφερε δε ότι απειλήθηκε από τα παιδιά αυτά και ο ίδιος. «Σε εμένα έστειλαν μήνυμα, αφού κατέθεσα τη μήνυση, μια φωτό του παιδιού μου από το καλοκαίρι και μετά μιλώντας με το άγνωστο άτομο από το οποίο εστάλη η φωτό στις 3 τα μεσάνυχτα με απείλησε και εμένα».

Ο πατέρας του ανηλίκου επέρριψε ευθύνες στου γονείς των δραστών. «Πώς είναι δυνατόν σε ένα φυσιολογικό σπίτι να υπάρχουν παιδιά που λείπουν αυτές τις γιορτινές ώρες και οι γονείς να μην κάνουν κάτι», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τους γονείς τους. Πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά αξίζουν μια μεγαλύτερη παρακολούθηση. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος γεννιέται για να βασανίζει τα παιδιά των άλλων».

Χαρακτήρισε εξαιρετικά ουσιαστική τη λειτουργία της αστυνομίας σε ότι αφορά το θέμα αυτό, ενώ στην ερώτηση γιατί δεν έγιναν συλλήψεις ο πατέρας του ανηλίκου απάντησε ότι τα παιδιά αυτά -τους δράστες- τους πήραν οι γονείς τους και τους έκρυψαν προκειμένου να γλιτώσουν το αυτόφωρο.

«Το παιδί μου έχει καταρρεύσει», κατέληξε ο πατέρας του ανηλίκου περιγράφοντας την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ