Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανήλικων κοριτσιών ξυλοκόπησε 14χρονη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανήλικων κοριτσιών ξυλοκόπησε 14χρονη

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από τους άγριους ξυλοδαρμούς μιας συμμορίας των κοριτσιών.

Ειδικότερα, μια ανήλικη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα μια μαθήτρια. Τη ρίχνει στο έδαφος και εξακολουθεί να τη χτυπά με μανία.

Της ρίχνει γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι αδιαφορώντας για το αν θα την τραυματίσει σοβαρά. Μετά τα χτυπήματα, τη σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος. Κανείς δεν αντιδρά και το κορίτσι βάζει τα κλάματα.

«Δεν θα ηρεμήσουν, αν δε μου ανοίξουν το κεφάλι»

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων της συμμορίας ανήλικων κοριτσιών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μιλά για πρώτη φορά.

Ήταν δακρυσμένη και ζήτησε να καλυφθεί το πρόσωπό της και να αλλοιωθεί η φωνή της γιατί φοβάται τα αντίποινα στην κόρη της.

«Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη», λέει.

«Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι, είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση. Φοβάται να πάει σχολείο και μάλιστα σε συνομιλία της, έλεγε ότι “αυτές δε θα ηρεμήσουν αν δεν μου ανοίξουν το κεφάλι”», επισμαίνει η μητέρα του θύματος bullying.

Η μητέρα της μαθήτριας έχει ήδη καταγγείλει στην αστυνομία τα περιστατικά βίας.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψαν με κινητό τηλέφωνο, οι ανήλικες έχουν περικυκλώσει την 14χρονη, την σπρώχνουν και την λοιδορούν. Δυστυχώς, παρά τις καταγγελίες, η συμμορία των ανήλικων κοριτσιών συνεχίζει τις επιθέσεις και το άγριο bullying.

«Τέσσερα άτομα τη χτυπούσαν από διαφορετικές μεριές. Της είπαν να μη πει τίποτα στη μητέρα της, ενώ για να σταματήσει όλο αυτό της ζήτησαν να πει κάποιες υβριστικές λέξεις για τον εαυτό της», συμπληρώνει η μητέρα της 14χρονης.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο, ένα κορίτσι έχει πέσει στο έδαφος και δυο ανήλικες τη χτυπούν με μανία στο κεφάλι.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες άλλα παιδιά που όχι μόνο δεν αντιδρούν για να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό, αλλά αντιθέτως γελούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ