Πέθανε ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης -Ξαφνικά στον ύπνο του

Πέθανε ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης -Ξαφνικά στον ύπνο του

Την ξαφνική απώλεια του πατέρα της Δημήτρη θρηνεί η Φαίη Σκορδά.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας, Δημήτρης Σκορδάς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα, από καρδιακή προσβολή στον ύπνο του, στο σπίτι του στο Κιλκίς.

Η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη μητέρα της για το τραγικό γεγονός.

Ο γιατρός-ακτινολόγος πατέρας της Φαίης Σκορδά είχε υποστεί ελαφρύ έμφραγμα το 2016 όταν βρισκόταν μαζί με την κόρη του και τον τότε σύζυγο της Γιώργο Λιάγκα στο Πόρτο Χέλι από όπου παρουσίαζαν την πρωινή τους εκπομπή. Τότε ο Δημήτρης Σκορδάς είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών όπου είχε αντιμετωπιστεί επιτυχημένα το έμφραγμα.

Δεν είναι γνωστό τι θα γίνει με την εκπομπή της σήμερα, αν θα βγει στον αέρα, το σίγουρο είναι ότι τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες η Φαίη Σκορδά θα απουσιάσει από τον τηλεοπτικό αέρα.

Η μεγάλη αδυναμία της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της

Η ίδια είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, το όνομα του οποίου έχει ο μικρός της γιος.

Δεν παρέλειπε συχνά να αναφέρεται στους γονείς της, να τονίζει την αγάπη στον πατέρα της, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι τους είχαν εντοπίσει μαζί έξω και η ίδια είχε μοιραστεί φωτό μαζί του. Οπως η παρακάτω για την ονομαστική του εορτή το 2020:

fai skorda dimitris skordas.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ