Πάτρα: Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η φοιτήτρια που νόσησε με μηνιγγίτιδα -Σε κρίσιμη κατάσταση και η 42χρονη από την Αμαλιάδα

Πάτρα: Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η φοιτήτρια που νόσησε με μηνιγγίτιδα -Σε κρίσιμη κατάσταση και η 42χρονη από την Αμαλιάδα

Νέα επιπλοκή παρουσίασε η υγεία της19χρονης φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών που στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει και η 42χρονη από την Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 παρότι η νεαρή κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί σε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε προβλήματα στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν την μεταφορά της στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια, το δεύτερο από τα τρία κρούσματα σε φοιτητές, είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Κρίσιμες ώρες για την 42χρονη που νοσεί από μηνιγγίτιδα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η 42χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου.

Η γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που εργάζεται σε συσκευαστήριο στο Χάβαρι του Δήμου Ήλιαδας, στην Ηλεία είχε μεταβεί με πόνους στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά η αρχική διάγνωση δεν έδειξε πρόβλημα και πήρε εξιτήριο , ωστόσο επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα και αμέσως μεταφέρθηκε στον Πϋργο και από εκεί στην Πάτρα.

Σημειώνεται ότι οι υγειονομικές υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό και ενημερώθηκαν οι 27 εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο και οι οικογενειές τους προκειμένου να λάβουν χημειοπροφύλαξη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ