Μεγαλογαιοκτήμονας της Θεσσαλίας κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη -Τι αποκάλυψε το θύμα

Μεγαλογαιοκτήμονας της Θεσσαλίας κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη -Τι αποκάλυψε το θύμα

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου αναμένεται να καθίσει μεγαλογαιοκτήμονας της Θεσσαλίας που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού ανήλικης 11 ετών.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού κατ΄εξακολούθηση τετελεσμένου και σε απόπειρα και την διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 11χρονη ήρθε στην Ελλάδα με την μητέρα της και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της όταν ήταν 8 ετών και εγκαταστάθηκαν στην Θεσσαλία. Από το 2012 και έως το 2019 η μητέρα της άρχισε να εργάζεται ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα.

Σύμφωνα με την ανήλικη, από το 2014 και μετά η συμπεριφορά του κατηγορούμενου προς το πρόσωπό της μεταβλήθηκε σε ερωτική. Όπως υποστήριξε, ο μεγαλογαιοκτήμονας ασέλγησε σε βάρος της στα τέλη του Ιουλίου του 2014 με το πρόσχημα ότι θα την έπαιρνε μαζί του για να πάνε σε συγκεκριμένη περιοχή και να ξεφορτώσουν γεωργικά προϊόντα. Αν και η ανήλικη αντιστάθηκε και εκείνος αρχικά υποχώρησε, στη συνέχεια την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις και σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Σύμφωνα με την ανήλικη, ο άντρας την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις σε απόμερο αγροτικό δρόμο και τον Αύγουστο του 2014. Ανάλογο περιστατικό και στα τέλη του Ιουλίου του 2015 με τον κατηγορούμενο να προσπαθεί να την εξαναγκάσει σε συνουσία.

Σύμφωνα με την ανήλικη ο κατηγορούμενος της πρόσφερε ακριβά ρούχα, χρήματα, κινητό τηλέφωνο και φρόντιζε να διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένειά της. Στην ανήλικη έλεγε ότι έχουν σχέσηκαι ότι θα ήταν καλύτερο να αφήσει το σπίτι της διαβεβαιώνοντάς την ότι θα την ενίσχυε εκείνος οικονομικά. Τελικά, στα 17 του χρόνια το κορίτσι αποκάλυψε όσα βίωνε στη μητέρα του και κατήγγειλε τον μεγαλογαιοκτήμονα στις αστυνομικές αρχές.

Τι λέει το θύμα του μεγαλογαιοκτήμονα

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η νεαρή κοπέλα σήμερα αποκάλυψε ότι ο εφιάλτης της διήρκεσε 4 χρόνια και αρχικά ενημέρωσε τους γονείς της και μετά αποφάσισε να το καταγγείλει. «Είμαι σε ψυχολογική κατάσταση άσχημα, δεν μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου σαν ένα κανονικό παιδί», είπε. Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του μεγαλογαιοκτήμονα είπε: «Πάντα έβρισκε ευκαιρίες όταν δεν ήταν οι γονείς μου μπροστά, αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να απειλεί να μην το πω σε κανέναν, να μην το πω στους γονείς μου».

«Ήταν πολύ χειριστικός απέναντί μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μέχρι που με ανάγκασε να φύγω από το σπίτι. Μου είχε πει τον τρόπο που θα έφευγα από το σπίτι για να με κλέψουν», σημείωσε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ