Κεντρική Κλινική Αθηνών: «Ο γιατρός -μαϊμού δεν μετείχε ποτέ σε χειρουργική επέμβαση»

Κεντρική Κλινική Αθηνών: «Ο γιατρός -μαϊμού δεν μετείχε ποτέ σε χειρουργική επέμβαση»

Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Κλινική Αθηνών τη δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι ο εντολέας του υποβλήθηκε σε εγχείρηση από τον γιατρό - μαϊμού, Νίκο Κοντοστάθη, και τρεις συνεργάτες του ιατρούς της κλινικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κλινικής ουδέποτε ο κατηγορούμενος μετείχε σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, ενώ ο ασθενής που εκπροσωπείται από τον κ. Κούγια χειρουργήθηκε από γιατρούς της Κλινικής και η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
«Η δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι “ο εντολέας του Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη και τρεις συνεργάτες του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση”, είναι απολύτως ανακριβής. Την διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως απολύτως δυσφημιστική για την εταιρεία μας και βαρύτατα προσβλητική της νομικής της προσωπικότητας και της επιστημονικής συνέπειας και υπεύθυνης δραστηριότητάς της.

Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευδογιατρός μετείχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας.

Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή Τ.Α. διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρεις ιατρούς της κλινικής και μόνο. Δεδομένου δε του σοβαρότατου προβλήματος από την πτώση με αλεξίπτωτο, υπήρξε απολύτως επιτυχής. Η άρση της βαρύτατης προσβολής της εταιρίας μας θα επιχειρηθεί νομίμως».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS