Καύσωνας: Η Τετάρτη η πιο «καυτή» ημέρα με 45άρια

Καύσωνας: Η Τετάρτη η πιο «καυτή» ημέρα με 45άρια

Ύστερα από τη σημερινή προσωρινή πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα μας, ο καύσωνας αναμένεται να επιστρέψει με κορύφωση την Τετάρτη.

Η ερχόμενη Τετάρτη, λοιπόν, θα αποτελέσει πολύ δύσκολη μέρα όσον αφορά τον καύσωνα στη χώρα μας με την θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές της χώρας να φτάνει τους 45 βαθμούς.

Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου εκτιμάει πως η ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουλίου θα αποτελέσει την τελευταία αλλά και την πιο επικίνδυνη καιρικά μέρα από πλευράς καύσωνα. Από εκεί και μετά υπάρχουν, σύμφωνα με την πρόβλεψή του, ενδείξεις και για κάποια αστάθεια σε συγκεκριμένες όμως περιοχές.

Μαρουσάκης: 45 βαθμούς την Τετάρτη, αλλά μετά σημαντική διαφορά

Σημειώνεται πως με τις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες να διατηρούνται παρά την μικρή υποχώρηση, αναμένεται να κυλήσει και η σημερινή ημέρα στην χώρα μας. Ωστόσο και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης υποδεικνύει ως την πιο δύσκολη μέρα για τον καύσωνα την Τετάρτη. Για τη συνέχεια της εβδομάδας όμως έκανε λόγο για μια ψυχρή ενάερια μάζα, που θα επιφέρει αλλαγές δεδομένων και θερμοκρασιών και θα αποτελέσει ανάσα από την αφόρητη ζέστη.

Ο Κλεάρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο μάλιστα για σημαντική διαφορά πίεσης που θα επιφέρει ενίσχυση των ανέμων. Από την Πέμπτη θα μιλάμε για φυσιολογικές για την εποχή συνθήκες, σημείωσε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ