Ιωάννινα: Το περίεργο σημείωμα με οδηγίες στους αστυνομικούς που άφησε ο 50χρονος -Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία

Ιωάννινα: Το περίεργο σημείωμα με οδηγίες στους αστυνομικούς που άφησε ο 50χρονος -Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία

Σήμερα το πρωί στις 9 εντοπίστηκε από ηλικιωμένο ο 50χρονος άνδρας που έβαλε τέλος στη ζωή του στα Ιωάννινα, σε μια πρωτοφανή, όπως δείχνουν τα στοιχεία, αυτοκτονία.

Η σορός του 50χρονου άνδρα βρέθηκε στο δασάκι του Φρόντζου, με την εικόνα του θύματος να ξαφνιάζει τις Αρχές. Το κεφάλι και τα πόδια ήταν καλυμμένα με σακούλες, ενώ είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες.

Παρότι η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών έκανε λόγο για δολοφονία, τα στοιχεία που προέκυψαν δείχνουν αυτοχειρία.

Πρόκειται για πρωτοφανή -όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο φέρεται να την έπραξε- αυτοκτονία, η οποία σόκαρε και τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Το περίεργο σημείωμα που δείχνει αυτοκτονία

Τα πρώτα στοιχεία μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή, αλλά και το σημείωμα που βρέθηκε κάτω από το σώμα του 50χρονου, είναι αυτά που οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να έβαλε σακούλες απορριμμάτων στο κεφάλι και στα πόδια του και στη συνέχεια έβγαλε μέσα από τη σακούλα το όπλο του και αυτοπυροβολήθηκε.

Προκαλεί εντύπωση ότι σε ένα σημείωμα που άφησε το θύμα, απηύθυνε μήνυμα στους αστυνομικούς όπου τους έδινε οδηγίες πώς να πιάσουν το όπλο προκειμένου να μην αυτοπυροβοληθούν και τραυματιστούν.

«Ο γεμιστήρας φέρει σπάγκο και είναι δεμένος στο όπλο. Έχει 7 φυσίγγια διαφόρων χρονολογιών. Είναι δεμένος ο γεμιστήρας και όχι ριγμένος κάτω, σε περίπτωση που με εντοπίσει η αστυνομία. Να μπορέσουν να βρουν γρήγορα τον γεμιστήρα και τη βολή της αυτοχειρίας. Το όπλο είναι ανενεργό και δεν είναι απειλητικό στη χρήση εναντίον κανενός. Ούτε στελεχών της αστυνομίας» αναφέρει.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ