Η Βeat μειώνει σε 1,2 ευρώ το κόστος προμίσθωσης στα ταξί της

Η Βeat μειώνει σε 1,2 ευρώ το κόστος προμίσθωσης στα ταξί της

Έπειτα από τις νέες αυξήσεις στα κόμιστρα για όλα τα ταξί οι οποίες ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Beat ανακοινώνει ότι το κόστος προμίσθωσης για τα ταξί της μειώνεται από 2 ευρώ σε 1,20 ευρώ.

Η μείωση θα εφαρμοστεί σε όλες τις διαδρομές από την Παρασκευή 24/6 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Η Beat σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ότι τη χρέωση προμίσθωσης εισπράττουν οι συνεργάτες οδηγοί, ενώ από την πλευρά της θα συνεχίσει να αξιολογεί την ανάγκη επιβολής χρέωσης, όπως και το ύψος της χρέωσης, ανάλογα με τις συνθήκες ζήτησης και προσφοράς.

Σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας της εταιρείας, από τις πρώτες μέρες εφαρμογής της χρέωσης προμίσθωσης παρατηρήθηκαν τα εξής:

  • 8 στους 10 επιβάτες του Beat εξυπηρετούνται πλέον άμεσα.
  • Οι 8.000 συνεργάτες οδηγοί της Beat διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές.
  • Οι διαδρομές μέσω του app αυξήθηκαν κατά 5%.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε επιβάλει κόστος προμίσθωσης 2 ευρώ από τις 16 Ιουνίου, προτού ανακοινωθεί το νέο τιμολόγιο για τα ταξί από το υπουργείο, επικαλούμενη «το υψηλό πλέον κόστος λειτουργίας ενός ταξί».

«Αυτή η αλλαγή θα ενισχύσει το εισόδημα των οδηγών μας και θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε περισσότερους πελάτες», είχε αναφέρει τότε η εταιρεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ