Εύβοια: Ένταλμα σύλληψης για την ιδιοκτήτρια του σκύλου που βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι του

Εύβοια: Ένταλμα σύλληψης για την ιδιοκτήτρια του σκύλου που βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι του

Το ενδεχόμενο ένας σκύλος να έπεσε θύμα κτηνοβασίας, εξετάζεται, έπειτα από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο τετράποδο σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα και αποκάλυψε προφυλακτικό στο στομάχι του.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα και κατά τη διάρκεια επέμβασης εντοπίστηκαν υπολείμματα από προφυλακτικό στο στομάχι του.

Η είδηση κινητοποίησε τις φιλοζωικές στην Εύβοια αλλά και τους αστυνομικούς στη Χαλκίδα, που προσπαθούν να εντοπίσουν την ιδιοκτήτρια του ζώου καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κηδεμόνας ενός σκύλου πήγε το κατοικίδιό της σε κτηνίατρο στη Χαλκίδα για εξετάσεις, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε πως το κατοικίδιο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Έτσι η ιδιοκτήτρια μετέφερε τον σκύλο της σε ένα πιο εξειδικευμένο κτηνιατρείο της πόλης, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Εκεί όμως ο γιατρός εντόπισε στο στομάχι του κατοικιδίου υπολείμματα από προφυλακτικό, κάτι που, σύμφωνα με το eviathema.gr, προκάλεσε υποψίες περί κτηνοβασίας.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά, το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ