Άρτα: Ο 38χρονος ομολόγησε την δολοφονία του 65χρονου πατέρα του

Άρτα: Ο 38χρονος ομολόγησε την δολοφονία του 65χρονου πατέρα του

Την δολοφονία του 65χρονου απατέρα του ομολόγησε ο 38χρονος από την Αρτα.

Και οι δύο αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με πέτρα στο κεφάλι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Δραματικό είναι το φινάλε του θρίλερ της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου, που αγνοούνταν εδώ και μία εβδομάδα, από την Άρτα. Ο 65χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ ο 38χρονος γιος του είχε εντοπιστεί νωρίτερα ζωντανός σε ένα μαντρί στην Ανω Σεργούλα Φωκίδας.

Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπόκειται σε εξέταση από αστυνομικούς. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε ο 38χρονος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη σορό του πατέρα του.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αφορούσε έναν 65χρονο που είχε ταξιδέψει στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το νοσοκομείο ξεκίνησαν το ταξίδι με το Ι.Χ. τους, κατευθυνόμενοι προς την Άρτα, πιθανόν μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών - Αντιρρίου. Έκτοτε αγνοούνταν η τύχη τους.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν στη Ναυπακτία και τη Φωκίδα, περιοχές που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον προορισμό τους. Το τελευταίο σήμα από τα κινητά τους τηλέφωνα εντοπίστηκε στην παραπάνω τοποθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ενημερώσει ένα συγγενικό τους πρόσωπο για την ώρα επιστροφής τους, αλλά δεν επέστρεψαν, όπως αναμενόταν. Αυτό οδήγησε στην ενημέρωση των Αρχών, με την έναρξη έρευνας, που περιλάμβανε επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες αναζητήσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ