Βόλος: ΙΧ παρέσυρε πατέρα και γιο και τους εγκατέλειψε -Μαρτυρίες ότι ο οδηγός ήταν ανήλικος

Βόλος: ΙΧ παρέσυρε πατέρα και γιο και τους εγκατέλειψε -Μαρτυρίες ότι ο οδηγός ήταν ανήλικος

Παραλίγο δεύτερη τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες στην πόλη του Βόλου, με αυτοκίνητο να παρασέρνει πεζούς και να τους εγκαταλείπει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, χθες (5/11) στις 16:40 το απόγευμα, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, έκανε για άγνωστο λόγο όπισθεν πορεία επί της οδού Εφραιμίδου στη Νέα Ιωνία, πιθανότατα προκειμένου να σταθμεύσει.

Πώς έγινε η τροχαία παράσυρση στο Βόλο

Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο παρασύροντας και τραυματίζοντας -ευτυχώς ελαφρά- έναν 55χρονο άνδρα και τον 11χρονο γιο του, που εκείνη την ώρα περπατούσαν αμέριμνοι.

Στη συνέχεια, το ΙΧ αυτοκίνητο εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τους δύο τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν στο TheNewspaper.gr ότι εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν ένα μικρής ηλικίας παιδί στη θέση του οδηγού και ένας ενήλικας άνδρας στη θέση του συνοδηγού.

Η Τροχαία Βόλου αναζητεί τους δράστες και διεξάγει προανάκριση. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους δύο τραυματίες, μεταφέροντάς τους στο Νοσοκομείο Βόλου.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ του Σαββάτου (4/11) σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στο Βόλο, με μια μοτοσικλέτα να παρασέρνει έναν παππού μαζί με το εγγόνι του που κρατούσε στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα το 4 μηνών βρέφος να χάσει τη ζωή του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ