Χαρδαλιάς: «Μπλόκα ελέγχου» σε διόδια και εθνικές οδούς

Χαρδαλιάς: «Μπλόκα ελέγχου» σε διόδια και εθνικές οδούς

Τον διπλασιασμό του προστίμου για άσκοπη μετακίνηση ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, επίσης υπογράμμισε εκ νέου την ανάγκη προστασίας της υπαίθρου και νησιών, αλλά και των ευπαθών ομάδων που κατοικούν εκεί. Οπως τόνισε, οποιαδήποτε προσπάθεια μετακίνησης δημιουργεί προυποθέσεις μεταφοράς του ιού. Με γνώμονα αυτό, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αυστηροποίηση των ελέγχων.

Από σήμερα στις 18:00 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία εγκαθιστά σημεία ελέγχου των μετακινήσεων όλων των ιδιωτικής χρήσεως οχημάτων, αλλά και κάθε οχήματος, σε 24ωρη βάση, ενόψει της εξόδου του Πάσχα. Μπλόκα και έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στα διόδια, στα αεροδρόμια, στους εθνικούς και περιφερειακούς δρόμους εξόδου. Παράλληλα το Λιμενικό θα κάνει ελέγχους σε όλους τους πορθμειακούς σταθμούς και σε όλα τα λιμάνια.

Στα ΚΤΕΛ και τα λιμάνια θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων. Εξαίρεση θα υπάρχει μόνο για στρατιωτικούς, υγειονομικούς και υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. «Τα περισσότερα μέτρα δεν είναι καινούργια. Η πλειοψηφία τα σέβεται. Το μόνο που αλλάζει είναι η αυστηροποίηση των μέτρων» διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Καταχρηστική μετακίνηση προς μόνιμη κατοικία για λόγους αναψυχής θα επιφέρει 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 60 μέρες», δήλωσε ο υφ. Προστασίας του Πολίτη, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS