Ασέλγεια σε 4χρονη στη Λάρισα: Θύμα πλεκτάνης δηλώνει ο πατέρας - «Όλο το σκηνικό έχει στηθεί από τη μητέρα του παιδιού»

Ασέλγεια σε 4χρονη στη Λάρισα: Θύμα πλεκτάνης δηλώνει ο πατέρας - «Όλο το σκηνικό έχει στηθεί από τη μητέρα του παιδιού»

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η είδηση ότι ένας 47χρονος γιατρός στην Λάρισα συνελήφθη και οδηγήθηκε στην φυλακή για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας από την πρώην σύζυγό του.

Ρεπορτάζ του Star φέρνει στο φως στοιχεία από τη διαμάχη του ζευγαριού.

Λάρισα: Επίθεση της μητέρας της 4χρονης στον γιατρό

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Star φαίνεται η μητέρα της 4χρονης να επιτίθεται στον πρώην σύζυγό της, κρατώντας πέτρες στα χέρια σε μια από τις πολλές διαμάχες τους. Τώρα η ίδια πιστεύει ότι ασέλγησε στο ανήλικο παιδί τους. Στις εικόνες βλέπετε και τον σύντροφο της μητέρας να κρατά ενα καδρόνι και να τον πλησιάζει απειλητικά.

Θύμα πλεκτάνης δηλώνει ο πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Αργυρόπουλου, δικηγόρου του 47χρονου γιατρού, εκείνος «Θεωρεί ότι όλο το σκηνικό έχει στηθεί από την μητέρα του παιδιού με την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια κι έχουν πάρα πολλές δικαστικές διαμάχες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την καταγγελία για την ασέλγεια δεν την έκανε η σύζυγος του 47χρονου στις αρχές αλλά ένας πολίτης που είδε τον γιατρό με την κόρη του σε ενα παιδότοπο. Συγκεκριμένα, τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά. Ο πολίτης είπε ότι ο γιατρός και η 4χρονη κόρη του ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους, ενώ - όπως αποδείχθηκε - εκεί ασελγούσε στο κορίτσι.

Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών και η πλευρά του έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και περιμένει τα αποτελέσματά της, ενώ κάνει λόγο για σκευωρία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ