Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας -Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας -Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στην οδό Αθηνάς, κοντά στο Μοναστηράκι και το Δημαρχείο της Αθήνας, όπου οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το ΙΧ που οδηγούσε να ανατραπεί.

Το απίστευτο περιστατικό που από καθαρή τύχη δεν είχε χειρότερη κατάληξη σημειώθηκε στις 05:30 το πρωί. Όπως φαίνεται στις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών από την πρόσκρουση, ενώ μεταξύ άλλων ξήλωσε μέχρι και κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου απεγκλώβισαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η οδός Αθηνάς έκλεισε για αρκετή ώρα προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, χρειάστηκαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό προτού αυτός οδηγηθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κοντινό νοσοκομείο.

Η σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική για το τροχαίο:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός ήταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35-40 ετών ο οποίος δεν έφερε εμφανή σοβαρά τραύματα, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και περεταίρω εξετάσεις.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ