Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο στην Ηλιούπολη και του άρπαξαν το μπουφάν -Συνελήφθη 14χρονος

Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο στην Ηλιούπολη και του άρπαξαν το μπουφάν -Συνελήφθη 14χρονος

Συνελήφθη 14χρονος στην Ηλιούπολη κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία σε βάρος ανηλίκου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο 14χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, χθες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με την κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ο 14χρονος ήταν μέρος μια ομάδας ανηλίκων, η οποία προσέγγισε τον 14χρονο, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στη συνέχεια του έκλεψαν το μπουφάν.

Συνελήφθη 14χρονος στην Ηλιούπολη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος, και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην επίθεση. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων ανηλίκων συνεχίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες (13-1-2024), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 14χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 14χρονος κατηγορούμενος, κινούμενος μαζί με ομάδα έτερων ανηλίκων, προσέγγισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του αφαίρεσαν ένα μπουφάν.

Άμεσα περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην ανωτέρω επίθεση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των έτερων ανηλίκων που εμπλέκονται στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται».

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ