Λαϊκή ωριμότητα

Λαϊκή ωριμότητα

Ο λαός επιβεβαίωσε την ωριμότητά του. Μία ωριμότητα που σφυρηλατήθηκε από την εμπειρία δύο διαφορετικών διακυβερνήσεων, τα τελευταία 8 χρόνια.

Διακυβερνήσεων οι οποίες αξιολογήθηκαν ώστε να καταλήξει στο συμπέρασμα ο λαός ποιος είναι αυτός που εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά του. Και που εξασφαλίζει καλύτερο μέλλον στις νεότερες γενιές. Γι’ αυτό άλλωστε και οι νέοι εστράφησαν προς την Νέα Δημοκρατία παρά τις «διαβεβαιώσεις» του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του ότι η νεολαία στηρίζει την Αριστερά!

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε και πάλι συντριπτική. Κάτι που οφείλεται στους εξής παράγοντες:

Πρώτον στην αξιοπιστία της ΝΔ. Θυμάται η ελληνική κοινωνία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τήρησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις το 2019
Δεύτερον οι αντιπολιτευτικές κορώνες των αρχηγών του δευτέρου και τρίτου κόμματος θεωρήθηκαν ότι ήταν κενές περιεχομένου. Τους «κυνηγούσε» το πολιτικά φαύλο παρελθόν τους.

Τρίτον τα κόμματα της αντιπολίτευσης εψεύδονταν ως προς την δήθεν άθλια ελληνική πραγματικότητα, την στιγμή που η πραγματικότητα τους διέψευδε. Δεν προσέφεραν όραμα αλλά απλώς κατηγορούσαν τον αντίπαλό τους.

Ο λαός είχε ήδη αποφανθεί στις δημοσκοπήσεις ότι ήθελε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση. Και η βούλησή του πραγματοποιήθηκε. Και συγχρόνως επέτυχε ένα αποτέλεσμα με το οποίο καλεί τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης να προβληματιστούν. Κυρίως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Να ΄προβληματιστούν στο ότι η πολιτική είναι σοβαρό πράγμα ώστε να ασκείται από ερασιτέχνες….

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ