Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τη Βίκυ Καγιά»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τη Βίκυ Καγιά»

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη σχετικά με τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια, σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και δε δίστασε να αναφερθεί επίσης στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Η art director του GNTM μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα είπε ο σχεδιαστής, εξηγώντας πως αυτές οι δηλώσεις σίγουρα δεν τον χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο.

«Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα και ο Άγγελος, που ξέρω εγώ, ο οποίος ντύνει τη μαμά του και τις φίλες του από το χωριό, ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Δεν ήταν αληθινή η δήλωσή του. Ο Άγγελος, όταν έκανε τη δήλωση, ήταν άυπνος δύο εβδομάδες, γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν που είδατε να φορούν τα παιδιά στον τελικό του GNTM. Καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή, ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε, ήταν δύο εβδομάδες άυπνος, οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο από μία άστοχη δήλωση, χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τη Βίκυ Καγιά μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο GNTM.

«Η Βίκυ δεν είπε κάτι κακό. Το αυτονόητο είπε. Κάποια στιγμή δουλεύαμε καθημερινά μαζί. Εγώ δύο χρόνια με το GNTM και τον Covid έχω κλειστεί μέσα και πριν που είχαμε καθημερινή επαφή, κάθε μία είχε τον κύκλο της. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, προφανώς, απλώς οι ζωές προχωράνε. Είμαστε και οι δύο εργατικές γυναίκες και στο GNTM έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που θέλω να τον περνάω με την οικογένειά μου», είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ