«Βόμβα» στην ΕΡΤ – Ποιος αποχωρεί από την πρωινή ζώνη του καναλιού

«Βόμβα» στην ΕΡΤ – Ποιος αποχωρεί από την πρωινή ζώνη του καναλιού

Μπορεί να βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού όμως οι προετοιμασίες της ΕΡΤ συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολλές και σίγουρα θα μας εκπλήξουν.

Ειδικότερα, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα βρεθεί το πρωινό δίδυμο Κώστας Λασκαράτος και Γιάννης Σκάλκος. Ωστόσο, επικρατεί έντονος προβληματισμός για την εκπομπή που θα ακολουθεί στο 10:00 – 12:00.

Σύμφωνα με τη Real life, η Μάριον Μιχελιδάκη είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή τη ζώνη καθώς εξ αρχής διαπιστώθηκαν προβλήματα στο στήσιμο της εκπομπής. Επίσης, και η ίδια η δημοσιογράφος δεν ήταν ευχαριστημένη με τη μετάθεση της από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο.

Το «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» αναμένεται να ολοκληρώσει την πορεία του και ήδη αναζητούνται άλλα πρόσωπα. Τα προσεχή Σαββατοκύριακα θα δοκιμαστούν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ενώ δεν αποκλείονται και πρόσωπα εκτός δημόσιας τηλεόρασης. Νέο πόστο αναζητείται για τη Μάριον Μιχελιδάκη που θεωρείται «δυνατό χαρτί» της ΕΡΤ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ