The Voice: Αφωνος ο Πάνος Μουζουράκης – Η ανιψιά του πήγε στο σόου και δεν την γνώρισε

The Voice: Αφωνος ο Πάνος Μουζουράκης – Η ανιψιά του πήγε στο σόου και δεν την γνώρισε

Η 10η οντισιόν του The Voice είναι γεγονός και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής για να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις coaches με τις φωνητικές τους δυνατότητες. Ανάμεσα σε αυτούς και η ανιψιά του Πάνου Μουζουράκη.

Η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη ανέβηκε στην σκηνή του The Voice και με την φωνή της έκανε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Στη συνέχεια η μαμά της κέρασε τους coaches του The Voice καλτσουνάκι, κρητικό έδεσμα και ρακή. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ αφού η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη ρώτησε τον Πάνο Μουζουράκη αν του θυμίζουν κάτι. Αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης σάστισε και η κοπέλα του έδειξε την μητέρα της αλλά πάλι δεν θυμόταν κάτι.

Όταν όμως του είπε ότι είναι από το ίδιο χωριό και η μαμά της λέγεται επίσης Μουζουράκη, έμεινε άφωνος και είπε: «Η Δέσποινα είναι; Βρε Δέσποινά μου πρέπει να έχω να σε δω από τότε που ήμουν 12 χρονών.»

O Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε να αγκαλιάσει την ανιψιά του ενώ πήγε να αγκαλιάσει και την μητέρα της Φωτεινής που είχε να την δει πολλά χρόνια. Φυσικά η Δέσποινα Ανδρουλιδάκη πήγε με την ομάδα του θείου της!

Δείτε το βίντεο από το The Voice:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ