Βανδή - Μπισμπίκης: Η γνωριμία τους, το επίμονο φλερτ και τα σχέδια για το μέλλον

Βανδή - Μπισμπίκης: Η γνωριμία τους, το επίμονο φλερτ και τα σχέδια για το μέλλον

Είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους ανοιχτά και χωρίς να κρύβονται. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα είναι πολλές… Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο και μια σχέση δυνατή.

Η τραγουδίστρια πιο ανανεωμένη και απελευθερωμένη από ποτέ δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένη με τον ηθοποιό και δεν διστάζει να του αφιερώσει τραγούδια ενώπιον πολλών ανθρώπων. Ο ηθοποιός από την πλευρά του λιώνει όταν την κοιτά να του τραγούδα στην «Αυλή του παραδείσου».

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» τόσο για το πώς και πού γνωρίστηκαν όσο και για το επίμονο πλην διακριτικό φλερτ του Βασίλη Μπισμπίκη καθώς ήταν εκείνος που την διεκδίκησε.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν. Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Τι κι αν έμοιαζαν να προέρχονται από κόσμους διαφορετικούς; Αυτό ήταν κάτι που τη γοήτευε πολύ – ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους.

Μέχρι στιγμής σχέδια συγκατοίκησης δεν κάνουν ακόμη. Η Δέσποινα εξακολουθεί να μένει στο σπίτι της στην Βούλα, καθώς δεν επιθυμούσε να διαταράξει τη ψυχολογία των παιδιών της.

Μπορεί να μη θέλουν ακόμη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν σκοπό να συμπορευτούν μαζί στη ζωή…

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS