Τζόνι Ντεπ: Ποσό «μαμούθ» για την επιστροφή στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Τζόνι Ντεπ: Ποσό «μαμούθ» για την επιστροφή στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Ντελίριο ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ η είδηση ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά την αποχώρησή του από το franchise το 2018 εξαιτίας της υπόθεσης με την Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», o 59χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα κέρδισε τη δίκη, συζητά με τη Disney για το ποσό των 301 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να κάνει come back ως κάπτεν Τζακ Σπάροου.

Χρήματα και σε φιλανθρωπική οργάνωση

«Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο», σημειώνουν πηγές.

Και τονίζουν: «Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής 6″. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι Ντεπ θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα».

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Disney θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Τζόνι Ντεπ, ως χειρονομία καλής θέλησης.

Ο ίδιος ο σταρ του Χόλυγουντ θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει, πως παρά το γεγονός, ότι ήθελε να δώσει ένα άξιο τέλος στον αγαπημένο του χαρακτήρα, απολύθηκε και δεν αποχώρησε.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δίκης τόνισε ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους «Πειρατές της Καραϊβικής». Τώρα ωστόσο, φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS