Τζόνι Ντεπ: Ο θυρωρός καταθέτει μέσα από το αυτοκίνητό του και ο ηθοποιός σκάει στα γέλια

Τζόνι Ντεπ: Ο θυρωρός καταθέτει μέσα από το αυτοκίνητό του και ο ηθοποιός σκάει στα γέλια

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ταραχώδη έγγαμο βίο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ. Στο δικαστήριο, όπου εδώ και μέρες διεξάγεται η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων του Τζόνι Ντεπ εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ οι καταθέσεις δεν έχουν τέλος.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του θυρωρού του κτιρίου όπου έμενε το ζευγάρι να καταθέσει. Ο Αλεχάντρο Ρομέρο, που δεν ήταν στο δικαστήριο έδωσε την πιο «παράξενη» κατάθεση που καταγράφηκε ποτέ σε δίκη, από το κινητό του τηλέφωνο και μέσα από το αυτοκίνητό του.

Ο Ντεπ έσκασε στα γέλια όταν ο Ρομέρο είπε ότι η Χερντ και ο φίλος της Ρόκι Πένινγκτον του είπαν πως «κάποιος προσπάθησε να μπει στη μονάδα» στο κτίριο στο δυτικό Χόλιγουντ.

Ο θυρωρός στη μαγνητοσκοπημένη κατάθεση λέει: «Τι; Λίγο πάνω από το πάτωμα; Ο σκύλος γρατζουνούσε. Στο κεφάλι μου σκέφτομαι… νομίζει ότι κάποιος προσπαθεί να εισβάλει με γρατζουνιές λίγο πάνω από το πάτωμα;». Εκείνη τη στιγμή ο Τζόνι Ντεπ άρχισε να γελάει, όπως και ο κόσμος στο δικαστήριο. «Ήταν τόσο τρομαγμένοι. Μου ζήτησαν να μπω στη μονάδα και να ψάξω δωμάτιο δωμάτιο. Το έκανα, είναι κομμάτι της δουλειάς μου», είπε ακόμη.

Κάποια στιγμή ο Ρομέρο φανερά αγχωμένος φυσά καπνό, πιθανότατα από κάποια συσκευή ατμίσματος. Στη συνέχεια χάνει την υπομονή του, αρχίζει να οδηγεί και μιλά σε έναν από τους δικηγόρους της Χερντ, με το κινητό του στο ταμπλό.

Τότε η δικηγόρος της Χερντ λέει πως αυτή ήταν «η πιο παράξενη κατάθεση» που έχει δει ποτέ. Η δικαστής Penney Azcarate πρόσθεσε: «Δεν το έχω ξαναδει αυτό».

Κάποια στιγμή ο Ρομέρο χάνει την ψυχραιμία του και μιλά για την ενόχλησή του που έπρεπε να μιλήσει σε δικηγόρους. «Είμαι τόσο αγχωμένος εξαιτίας αυτού. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είδα μελανιές στην Άμπερ Χερντ

Ο Ρομέρο γνώρισε την Χερντ στις 25 Μαΐου 2016, τέσσερις ημέρες μετά τον μεγάλο καυγά του ζευγαριού πριν από το διαζύγιο, που οδήγησε στην κόντρα των δύο πρώην και τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της ηθοποιού. Εκείνη υποστηρίζει ότι τη χτύπησε με ένα κινητό τηλέφωνο, εκείνος το αρνείται. Ο θυρωρός πάντως είπε ότι δεν είδε μελανιές ή γρατζουνιές στο πρόσωπο της Χερντ, παρόλο που στεκόταν κοντά της.

Ο Τζόνι Ντεπ γέλασε και πάλι την ώρα που ο θυρωρός είπε, ξεφυσώντας, ότι δεν τσέκαρε αν οι βλεφαρίδες της Χερντ «ήταν ίσιες».

Γέλια προκάλεσε στο δικαστήριο και η απάντηση του Ρομέρο σε μια άλλη ερώτηση: «Δεν θυμάμαι τι έφαγα για πρωινό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS