Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

Ένα βίντεο που απαθανατίζει τον Μπεν Άφλεκ μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ στο afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος Μετ’ Εμποδίων», έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο τραβήχτηκε στις 18 Ιανουαρίου και παρουσιάζει μία αμήχανη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που από τα μεγάφωνα παίζει το τραγούδι της Λατίνας σταρ «Let’s Ger Loud», η τραγουδίστρια και ηθοποιός πίνει μια γουλιά από ένα ποτήρι κρασί, την ώρα που ο Μπεν Άφλεκ με απολογητικό ύφος φαίνεται να της λέει «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια λάικ και σχόλια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τη Λόπεζ για το ύφος της απέναντι στον σύζυγό της.

Ο Μπεν Άφλεκ έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τον εθισμό του στο αλκοόλ. Η τελευταία φορά μάλιστα που μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης, ήταν το 2018 μετά από παρέμβαση της πρώην συζύγου, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία τον είχε οδηγήσει σε κλινική στο Μαλιμπού.

@celebritea.io #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound - CelebriTea

Ο ίδιος είχε δηλώσει για τον εθισμό του: «Ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με πληρότητα και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να είμαι. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και θέλω να είμαι πηγή δύναμης για όποιον χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS