Τζεφ Μοντάνα: Δεν υπάρχει σκευωρία κατά του Λιγνάδη - Έβαζε τους μηνυτές... να σφουγγαρίζουν τα πατώματα

Τζεφ Μοντάνα: Δεν υπάρχει σκευωρία κατά του Λιγνάδη - Έβαζε τους μηνυτές... να σφουγγαρίζουν τα πατώματα

Στην εκπομπή «Super Kατερίνα» μίλησε η Τζεφ Μοντάνα, λίγο πριν ανακοινωθεί η πρόταση του εισαγγελέα, σχετικά με την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Τζεφ Μοντάνα τοποθετήθηκε αναφορικά με την απόφαση των θυμάτων να μιλήσουν ανοιχτά για τις δυσάρεστες εμπειρίες που έζησαν στα χέρια του γνωστού ηθοποιού.

«Δεν ήρθε κάποιος αρχηγός συμμορίας ή κάποιος σκευωρός να μας χτυπήσει την πόρτα και να μας ζητήσει να συμμετάσχουμε σε μια οργανωμένη σκευωρία εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη. Είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης που μας έφερε στη θέση αυτή», είπε αρχικά.

«Δεν θα θυσιάζαμε την ιδιωτικότητά μας για να τρέχουμε στα δικαστήρια και να μιλάμε για βαθιά τραυματικά βιώματα. Δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος. Ξοδέψαμε χρόνο, ξοδέψαμε ενέργεια και μονομαχήσαμε με λιοντάρια του φασισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν πρόκειται για σκευωρία, ενώ τόνισε πως ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε συναντήσεις με ανήλικα προσφυγόπουλα.

«Δεν μιλάμε για δήθεν βιώματα, μιλάμε για πραγματικά βιώματα. Τραυματίστηκαν οι ψυχές και τα σώματά τους και παρόλα αυτά, βρήκαν τη δύναμη να καθίσουν απέναντί του όλες αυτές τις ημέρες. Δεν υπάρχει καμιά σκευωρία. Ο Λιγνάδης παραδέχεται ότι δεν είναι άγιος, παραδέχεται πως τα ανήλικα προσφυγόπουλα τον έκαναν να περνάει "δροσερά", ότι έσπαγε πλάκα μαζί τους, ότι τα σπίτωνε και τα έβαζε να σφουγγαρίζουν πατώματα, αλλά στο θεαθήναι έκανε παρέα με πρόσωπα υψηλού κοινωνικού κύρους, όπως η κυρία Κούρκουλα. Με λυπεί που μετά από τόσο καιρό στη φυλακή, παραμένει εξίσου εγωκεντρικός, απαξιωτικός και υπερόπτης», είπε κλείνοντας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ