The Crown: Η σειρά προβλέπεται να αναπαραστήσει το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

The Crown: Η σειρά προβλέπεται να αναπαραστήσει το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ξανά στο επίκεντρο θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν, η σειρά του Netflix, «The Crown» που αφηγείται τη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με περίσσιο θάρρος, γεγονός που έχει σηκώσει, ανά διαστήματα, θύελλες αντιδράσεων.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και τώρα, καθώς οι παραγωγοί της σειράς έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ένα αντίγραφο της μοιραίας Mercedes στην οποία επέβαινε η Νταϊάνα στο τροχαίο δυστύχημα που της αφαίρεσε τη ζωή.

Η Νταϊάνα και ο Dodi Al Fayed πέθαναν τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου 1997, όταν η Mercedes S-Class με την οποία ταξίδευαν συνετρίβη στη σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι.

Οι εικόνες που δημοσίευσε η «Daily Mail» δείχνουν μια αναπαράσταση των συντριμμιών με τον μπροστινό τροχό μιας μαύρης Mercedes λυγισμένο, το καπό τσακισμένο και το ταμπλό να κρέμεται έξω από το παρμπρίζ.

Τον Οκτώβριο, τα συνεργεία του Netflix εθεάθησαν στη γαλλική πρωτεύουσα να ανασυνθέτουν το τελευταίο ταξίδι της Νταϊάνα. Άλλες σκηνές που γυρίστηκαν τον Δεκέμβριο απεικονίζουν ερευνητές να εξετάζουν τα συντρίμμια. «Η ακριβής στιγμή του δυστυχήματος δεν θα γυριστεί» επέμενε σε δηλώσεις του το Netflix.

«Νομίζω θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια»

Πηγή μιλώντας στη «Daily Mail» δήλωσε πως πολλοί άνθρωποι θα το βρουν «άρρωστο» το γεγονός πως οι παραγωγοί της σειράς μπήκαν σε τέτοιες λεπτομέρειες αναφορικά με το δυστύχημα. «Νομίζω θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια» τόνισε η πηγή.

Υπενθυμίζεται πως ο Dodi Al Fayed και ο οδηγός, Henri Paul πέθαναν ακαριαία, ενώ η Νταϊάνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά της. Ο Βρετανός σωματοφύλακας Trevor Rees-Jones ήταν ο μόνος που επέζησε.

ntaina crush

Η έκτη σεζόν θα ακολουθήσει τη βασιλική οικογένεια από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το Netflix αντιμετώπισε έντονες αντιδράσεις για τα τελευταία επεισόδια, στα οποία εμφανίζεται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως Νταϊάνα και δείχνει την αείμνηστη πριγκίπισσα να κάθεται για την περιβόητη συνέντευξή της στο Panorama το 1995 με τον ντροπιασμένο πρώην δημοσιογράφο του BBC, Μάρτιν Μπασίρ.

Όταν κυκλοφόρησαν το τρέιλερ για την 5η σεζόν, το συνόδευσαν με μια δήλωση στο διαδίκτυο που αναγνωρίζει ότι το δράμα είναι μια «φανταστική δραματοποίηση».

Η «Daily Mail» το 2020 ξεκίνησε μια καμπάνια απαιτώντας από το Netflix να καταστήσει σαφές στους εκατομμύρια θεατές του ότι οι ιστορίες του «The Crown» διαστρεβλώνουν την αλήθεια και παρουσιάζουν το γεγονός ως μυθοπλασία. Μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει κάποια απάντηση από τον «γίγαντα» του streaming.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS